20 March 2013

Happy Birthday Zoe!

Zoe wordt eigenlijk pas op 28 maart 5 jaar maar dit jaar hebben we haar verjaardag wat vroeger gevierd omdat Babou en Petje bij ons bezoek waren. En zo hadden we vorige week zaterdag een gezellige bende van 22 volwassenen en 18 kids op bezoek! Gelukkig werkte het weer goed mee en scheen het zonnetje volop (25 graden).
Zoe was 's morgens al vroeg uit de veren en samen met haar Petje heeft ze ervoor gezorgd dat het huis netjes versierd was. Petje en Babou hadden een 'treasure hunt' in mekaar gestoken en Zoe vond het super dat ze naar haar pakjes op zoek moest.
En rond 1 uur kwamen de meeste gasten toe....
Deze keer hadden we geen springkasteel voorzien maar zorgde een Magician voor een spectaculaire show - perfect op het niveau van een vijfjarige. Hoogtepunt was toen het konijntje tevoorschijn getoverd werd.
Harvey de 'puppet' en de magician
Geen success met de kleine toverstok..
En inderdaad...met de grote lukt het wel!
De taart stond dit jaar in het teken van paarden...Zoe is er zot van en blijkbaar had ze dit ook duidelijk gemaakt aan haar vriendjes in de klas van vele van de cadeautjes die ze gekregen heeft hebben iets te maken met paarden.
Het was een super leuke dag...gelukkige hebben we nog een paar maanden tijd om na te denken wat we voor Elise's verjaardag kunnen doen. Ideetjes iemand??

No comments: