26 September 2012

Kamperen aan het strand.

Dit weekend zijn we gaan kamperen in Carpinteria, op een camping vlak aan het strand maar ook vlak aan een spoorweg! De kids vonden het treinverkeer een ware attractie (ik vond die vooral luid). Gelukkig viel het aantal voorbijrijdende treinen nogal mee.Voor de gelegenheid hadden we Nathan uitgenodigd voor een sleepover van vrijdag op zaterdag. 
Onze eerste nachtrust (allez, die van Bram toch), werd grondig verstoord door ongewilde bezoekers die er met ons eten probeerden vandoor te gaan. Raccoons (wasbeertjes) blijken super handig te zijn; een koelbox kent voor hen geen geheimen want die kunnen ze heel gemakkelijk open doen. Gelukkig kon Bram de schade wat beperken al waren ze er met ons brood, crackers, chips,...en nog wat ander gerief vandoor.
Het weer was gedurende het hele weekend perfect; bewolkt maar toch aangenaam warm rond de 25 graden. En Bram heeft nog eens zijn surfplank kunnen bovenhalen; dat was ondertussen ook alweer een jaar geleden.

Surf pose!
Wrong way Elise!

Sliiiiiding down.
Carpinteria was zich aan het klaarmaken voor de jaarlijkse closing ceremonie van de Avon Breast Cancer Walk in Chase Palm Park. Ze waren druk bezig het podium aan het opzetten en de muziek aan het uittesten. De kids vonden het super en showden maar al te graag hun eigen danstalenten. 


Soon on American Idol!

En zo was het weekend weer veel te snel voorbij want zondagnamiddag moesten we alweer beginnen plannen voor een drukke werkweek. 
Crazy Elise
TV kijken: Neen Elise, ik denk niet dat Zoe het grappig vindt!

1 comment:

Tom Sercu said...

Wasbeertjes, zo schattig!