19 June 2012

Update

'T is er de laatste weken niet van gekomen om te bloggen; geen tijd, geen goesting en geen inspiratie,…maar na een tijdje begin ik mij dan weeral schuldig te voelen omdat ik al efkes niets heb geschreven vooral ook omdat ik weet dat er toch een aantal mensen aan het thuisfront wachten op een nieuw ‘postje’ of om foto’s te zien van ‘the girls’. Dus bij deze: een update!

Op 8 juni was het mijn verjaardag; 34 lentes ondertussen al! Een perfecte gelegenheid om op date night te gaan dus. Elise moet nog wat wennen aan de babysitter, (ze zit nu ook wel in een fase waarin ze nogal graag aan mama en papa plakt) en zij zag onze date night niet echt zitten (lees: schreeuwen en krijsen toen we vertrokken). Gelukkig is Zoe zot van Miss Wendy (zoals ze de babysitter noemt) en kon zij Elise wat kalmeren toen we weg waren.
Onze avond zag er als volgt uit: drinks and appetizers in Barrel 33, een etentje in het italiaanse La Fonte restaurant en een afsluitertje in The Hub, een echte bruine kroeg in het centrum van Ojai (een biker en coutry bar en waarschijnlijk ook de enige locale bar die tot 2 uur 's nachts open is!). Bram en ik vonden het er de max (alhoewel we niet echt in het kader pasten omwille van geen leren jasje en geen cowboy hoed!) en hadden maar weinig goesting om om 10u30 naar huis te gaan.  Maar we wisten dat we de volgende dag een zeer druk programma af te werken hadden. By the way om 10u is het daar al volop ambiance (met live country rock band) en waren er al volop aan het dansen.
Onze spa zijn we sedert vorige week zaterdag eindelijk kwijt. We hebben er geen geld aan verdiend maar we zijn content dat er toch iemand geinteresseerd was in het gedrocht en het wou komen ophalen. Onze terras vanachter ziet er stukken beter uit (ja, ik moet dringend eens wat foto's posten van onze werken in ons huis!). 
Zoe was zaterdag uitgenodigd op 2 feestjes en ik had afgesproken met een vriendin om ‘s avonds iets te gaan eten in Carpinteria; een drukke dag dus!  
Om 12u30 hebben we Zoe afgezet op haar eerste feestje van de dag. Grace’s overgrootmoeder Jane vierde haar 80ste verjaardag en aangezien Zoe en Grace zo close zijn is het alsof ze daar ook al een deel van de familie is. Het verjaardagsthema was ‘western’ en ik was de dag ervoor nog vlug naar de winkel gereden om een roze cowgirl hoed te gaan halen. 
Om 3u zijn Bram en ik haar gaan halen en zijn we direct doorgereden naar het 2de feestje van de dag: Jacaranda’s 5de verjaardag. We zijn er slechts een paar uur kunnen blijven omdat ik om 5u30 moest vertrekken naar Carp voor mijn date. 

Vorige week hadden Bram en ik besloten om tijdens het weekend eens NIET in ons huis te werken maar te gaan camperen. Wheeler Gorge is een camping op 20 minuutjes van bij ons. Matilija Creek loopt vlak door de camping en Zoe heeft er naar hartelust in het water kunnen spelen met haar camp-vriendje, Johny.
Vorig jaar hadden we in de Costco (favorite store ever!) een 10-personen tent gekocht met de bedoeling om die heel veel te gebruiken maar door dat we ons huis gekocht hadden in Augustus is ze nooit uitgepakt geraakt. Zoe en Elise vonden hun nieuwe huis de max. En aangezien onze trip zo’n succes was hebben we snel nog een camp trip gepland. De meeste campings zijn hier tijdens de zomer volzet, dus het enige plekje dat we konden vinden was in September en dat hebben we dan maar vlug geboekt.
Een gesprek tussen vader en dochter tijdens de camping trip:
Bram: I have so many mosquito bites!
Zoe: How come daddy?
Bram: I don't know.
Zoe: Is it because you are so handsome that they bite you?
Bram: (smiling inside)
 Matilija Creek
 Zoe en Johny fishing for pond skaters
 Elise in haar nopjes!
 De zusjes, crazy as ever!
 Mama-momentje.
 Elise is getting her feet wet.
Wat we jullie ook nog niet hadden laten weten is dat Zoe al sedert een paar maanden zonder wieltjes kan fietsen. Het weekend voor ons vertrek naar Belgie is Zoe op playdate geweest met Grace en toen ze terug kwamen zei Grace's oma: Do you know Zoe can ride without training wheels?
Bram and I: Really???
Grace's oma: Yep, she just took Grace's bike and took off! (Grace is een paar maanden ouder en rijdt al zonder wieltjes)
Bram and I: OMG!

 Vadertjesdag hebben we zondag op het gemakske thuis gevierd. Het weer was fantastisch, ideaal zwembadweer dus!

No comments: