25 June 2012

Playing, shopping and eating....

...so another perfect weekend! Nathan en Co waren zaterdag op bezoek gekomen. Zoe en Nathan hadden al heel lang uitgekeken naar een sleepover maar het was er nog nooit van gekomen. Dit weekend was het dan uiteindelijk toch gelukt.
The kids hebben naar hartelust kunnen spelen en de volwassenen genoten ervan dat ze zich van de kinderen eens weinig moesten aantrekken; ze entertainden mekaar.
 Crazy kids!
Loving the cup cakes... 
Waterpret voor de kleintjes.

Dinner time: echte belgische frietjes.
James op de glijbaan (hij wordt in Augustus 2 jaar)
Home made pancakes for breakfast, what a feast!

Bram verraste me door zelf voor te stellen om zondag naar de outlets te gaan in Camarillo en natuurlijk heb ik geen 'neen' gezegd. Zowel Elise als Zoe moesten eigenlijk heel dringend nieuwe schoenen hebben! Zoe's waren tot op het bot versleten (je kent dat wel he, waar ze de schoentoppen langs de grond slepen om te remmen met de fiets of op de schommel). Schoenen vinden voor Elise is heel wat moeilijker dan wat ik gewoon ben voor Zoe. Haar voetjes zijn dikker en breder dan die van Zoe waardoor heel wat schoentjes al niet passen en nu blijkt ook dat haar ene voet een maat groter is dan haar andere voet (dit is blijkbaar heel normaal maar voor mij was dat toch even schrikken omdat ik dit met Zoe nooit ben tegengekomen). De kinderen hebben ook fantastisch goed meegewerkt. Op de terugweg zijn ze allebei als een blok in slaap gevallen in de auto.
Zoe content met haar nieuwe zonnebril. "Just like Petje", zei ze aangezien Petje ook zo'n hartenbrilletje heeft
Zzzzz....

Het gebeurt nu al wat vaker dat we de zondagavond met de kids iets gaan eten. Deze keer hadden we Boccali's uitgekozen; een zeer populair restaurant in Ojai omwille van z'n verse 'home grown' ingredients.  
Blowing kisses...
Playing on the big stage in the garden.
Enjoying a glass of wine

En jammergenoeg was ook dit weekend weer veel te snel voorbij!

No comments: