05 January 2012

Nieuwjaar in Lake Arrowhead

Happy New Year! Ongelooflijk hoe snel dit jaar voorbijgevlogen is. Een jaar geleden waren we ons nu ongeveer aan het klaar maken voor onze reis naar Belgie met een twee maand oude baby en ondertussen loopt Elise al. Het is zeker en vast een bewogen jaar geweest voor ons: nieuwe baby, reis naar Belgie, reis naar Mexico, nieuwe job voor mij, een huis gekocht, Joeri en Perrine op bezoek, brother Tom op bezoek, en het jaar hebben we afgesloten in Lake Arrowhead waar we met Babs en Peter en brother Tom een cabin hadden gehuurd. Dit jaar hebben we heel weinig sneeuw gehad in vergelijking met de pakken sneeuw die we vorig jaar in Mammoth hadden; het zonnetje was goed van de partij (toen we thuiskwamen was het in Ojai 25 graden!!! - niet slecht om het jaar te beginnen).
Zoe vond het super van haar Brother Tom er deze keer ook bij te hebben. Hij was namelijk net na Thanksgiving met de fiets vertrokken richting Grand Canyon om dan van ginder tot aan Lake Arrowhead te fietsen (je moet het maar zien zitten als je het mij vraagt!)
De eerste dag zijn we naar Big Bear geweest; het was er super druk wat het rondrijden met een stroller toch wel wat moeilijk maakte. Zoe en Martha genoten er met volle teugen van om sneeuw te zien en konden er maar niet genoeg van krijgen.
Zoe dolgelukkig met haar Gatorade-drankje waar ze heel lang voor gezaagd heeft (en wat verschrikkelijk smaakt als je het mij vraagt)
 Wat vinden jullie van mijn coole bril? 
 Samen spelen
 Het dagelijkse aperitiefje van de mannen
Nog een aflevering van Bumba voor het slapen.

Op dag twee zijn we naar Snow Valley getrokken, wat toch wel een stuk dichter was en iets minder druk. Zoe is dit jaar voor het eerst gaan snowboarden met haar daddy. Onze kleine dare-devil had ook helemaal geen schrik om op de skilift te gaan. De kleinste snowboardschoenmaat is maat 1 (maat 32 in Europa - Zoe heeft momenteel maat 27 of 28), gelukkig sluiten die schoenen redelijk goed aan waardoor ze die toch niet kon verliezen.
Ready to go.
 En daar gaat ze dan...


Oudejaarsavond zijn we gestart met een glaasje cava (Babs en ik zijn ELKE avond gestart met een glaasje cava!) en daarna hebben we gourmet gegeten. 
 Na het eten...de vermoeidheid begint te komen, de slappe lach begint en Peter kan het even niet meer aan!
Rond een uur of 10 hebben we efkes getwijfeld of we ons met z'n allen nog door de vermoeidheid zouden slaan (ja, het leven van jonge ouders is lastig hoor, tegenwoordig is 10 uur al heel laat voor ons rekening houdende met kinderen die rond 6 uur al alive and kicking zijn he!!). Dankzij de serie 'In de gloria' hebben we met gemak (en veel gelach) middernacht gehaald (om kwart na twaalf zat iedereen in bed).

Groepsfoto, eerste poging...mislukt.
Gelukt!

Om het jaar in te zetten zijn we met z'n allen gaan tubing; Zoe en Martha vonden het de max! Ikzelf moest toch wel even van de schrik bekomen want met zo'n band ga je toch wel heel snel naar beneden. Zoe wou zelfs met mij niet meer mee omdat mommy toch 'scared' was en zo'n dingen zijn met daddy veel toffer!
Hier zie je hoe snel Zoe met Bram naar beneden gaat.


Weeral een weekend dat voor herhaling vatbaar is! Als perfecte aflsuiter begon Elise te stappen toen we thuiskwamen.

No comments: