22 December 2011

Trouble in school!

Vandaag hebben Bram en ik een emailtje gekregen van Zoe's lerares omdat ze Ryder (haar nieuwe beste vriendje op school) een zoen had gegeven. De lerares had Zoe gezegd dat ze dit niet meer mocht doen en dat ze haar zoentjes moest houden voor mammy en daddy. Natuurlijk deed Zoe het daarna nog eens! Resultaat: een emailtje van de lerares naar ons om te vragen of we ook nog eens aan Zoe wilden duidelijk maken dat zoentjes niet gepast zijn op school omdat de kindjes zo bacterien kunnen doorgeven.
Bram zijn (typisch) antwoord terug:
Beste lerares,
wij hebben eerlijk gezegd geen enkel probleem met een paar zoentjes maar we zullen uw regel van (teveel) kusjes we volgen.
(Hij had er eerst nog bijgeschreven dat bacterien eigenlijk vooral worden doorgegeven via de handen en niet via de mond maar bij nader inzien heeft hij die zin net voor het versturen maar uitgewist)

Toen we later op de avond aan Zoe vroegen waarom ze Ryder een zoentje had gegeven zij ze: But I am just so happy that he is in my school!!!!!
Wij hebben Zoe gezegd dat ze alleen nog thuis vriendjes een zoentje mag geven en dat ze het in school bij een dikke knuffel zal moeten houden.

No comments: