26 December 2011

Kerstmis

Met zo'n 25 graden was het alweer een typische Californische kerst dit jaar. Zoe had enorm uitgekeken naar kerstmis; ze had de dagen geteld, letterlijk dan met de adventkalender die ze van Brother Tom gekregen had (gedurende de 25 dagen voor kerst mocht ze elke dag een luikje van de kalender openen en achter ieder luikje bevond er zich een kleine verrassing in chocolade).
Ben en Maggie waren kerst bij ons komen vieren en de kinderen hebben met volle teugen genoten van hun 'sleepover'.
Heel speciaal dit jaar was dat de kindjes 's avonds Santa zijn gaan bezoeken en dat vonden ze super. Wij moeten nog wat wennen aan Santa, niet dat we de kerstman niet kennen maar de kerstman hier is zoals Sinterklaas in Belgie dus het is toch wel iets anders. De kindjes hebben elk een 'stocking' (kous) die ze ophangen en daar steekt Santa dan de geschenkjes in (geen schoentje dus!), ze zetten ook een pintje klaar voor Santa en een wortel en een koekje voor Rudolf the reindeer.
Het is onze laaste kerst met Ben en Maggie want binnen een tweetal maanden vertrekken ze terug naar Australie, het afscheid zal pijn doen!
Ons feestje is wat in mineur geeindigd met zowel Bram, Zoe en Elise die buikgriep hadden. Gelukkig zijn ze allemaal al wat beter nu want binnen een paar dagen vertrekken we naar Lake Arrowhead om nieuwjaar te vieren met Babs en Peter.
 Getting ready to see Santa.
 Meeting Santa!
 Group pic with the Grinch.
Toen we thuis kwamen mochten de kindjes het cadeautje openen dat ze voor elkaar hadden gekocht; Zoe heeft een uurwerk gekregen!
Bedroutine; wat soms zooo lang kan duren ging die avond zo heel snel! De kindjes konden niet rap genoeg in bed zitten want hoe sneller ze  sliepen hoe sneller Santa zou komen.
Midden in de nacht komt Santa op bezoek....
 Ze zijn zo tevreden met hun cadeautjes...zie hier de twee Belle-prinsessen.
 Elise kan er jammergenoeg niet zo van genieten

No comments: