02 July 2011

Update

Ik ben er de laatste weken niet toe gekomen om wat te bloggen dus vandaar deze update. Op 19 juni (een week later dan in Belgie) hebben we vaderdag gevierd. Zoe en Elise hadden beiden een 'kunstwerkje' gemaakt op school (Elise had een sleutelhanger gemaakt maar die kunnen we gelijk niet meer vinden).
Op zondag zijn we met de ganse familie naar Circus Vargas gaan kijken in Santa Barbara. Wij dachten dat Zoe dit super tof ging vinden maar niks bleek minder waar. Ze vond het veel te lawaaierig en heeft het eerste uur haar handen op haar oren gehouden. Elise heeft er zich niks van aangetrokken en heeft bijna de volledige eerste helft geslapen. Na de pauze begon Zoe er toch een beetje van te genieten alhoewel ze bij momenten de spanning moeilijk aankon. Ze vond het nogal bangelijk wanneer de artiesten aan de trapezes hingen te slingeren.
Hieronder nog een paar leuke foto's van de zusjes samen.
Vorig weekend zijn we op bezoek geweest bij Barbara en Peter. Martha heeft er sedert een paar weken een zusje bij: Louisa. Voor de gelegenheid waren Marcus en Ilse ook afgekomen. Lily heeft er namelijk een broertje bij: Ennio. Ennio en Louisa schelen maar een paar weken. Ik moest er even weer aan wennen hoe klein 'newborns' zijn. Elise lijkt al zo groot vergeleken met hen. Lily en Zoe vonden het super in het zwembad met hun daddies en hebben echt goed samen kunnen spelen. (Meer foto's kunnen jullie zien op Ilse's blog). Het werd een super leuke dag die afgesloten werd met een mega BBQ.
 (Hier boven een foto van Ennio, die in stilte geniet en van Zoe, die zich nog eens goed laat horen)

Uitspraak van de week:
Zoe is geen gemakkelijke eter en als ze dan eens flink eet zegt ze van zichzelf: I am flink eten! Deze week was  ze eens goed bezig en zei ze: I am flink eten! My buik is getting bigger and bigger....just like mommy's.

...slik...

No comments: