04 July 2011

Happy Birthday America!

Vandaag vierde America haar 235ste verjaardag. The 4th of July - weekend = samenkomen met vrienden, prachtig weer, en BBQ!!!! Zaterdag hadden we met Maggie en Ben afgesproken en zijn we naar de Nojoqui Falls geweest; een natuurpark op ongeveer een 40-tal minuten rijden van bij ons. Terwijl de kids aan het spelen waren konden wij gezellig bijpraten. Het was namelijk al efkes geleden dat we Ben en Maggie gezien hadden. Na de picnic zijn we met zijn allen tot aan de waterval gewandeld. Later in de namiddag is Emily met Nathan langsgekomen voor wat girls-talk en een glas wijn terwijl Nathan en Zoe met volle teugen genoten van mekaars gezelschap!
Op zondag zijn Alex(andra) en Eric op bezoek gekomen. Eric heb ik leren kennen bij mij op 't werk, en toen ik ontdekte dat hij getrouwd was met een Belgische wou ik haar natuurlijk direct beter leren kennen! Alex woont al van haar 8 jaar in The States (haar papa is van Oostende) maar spreekt nog steeds perfect beschaafd Nederlands. Ze wonen op slechts een uurtje van bij ons (what a small world it is!). Het is een heel gezellig namiddag geworden en dat zullen we zeker nog eens zullen moeten opnieuw doen.
Vandaag zijn we bij Paul en Emily op bezoek geweest. Zoals gewoonlijk was Zoe super enthousiast want ze kan maar niet genoeg krijgen van 'haar' Nathan. Elise en James hebben veel samengespeeld, James is slechts 2 maanden ouder dan Elise en ze zitten ook in dezelfde klas in The Rainbow school. De foto's van een leuke namiddag zien jullie hieronder.



No comments: