24 May 2011

What a wonderful life...

We hebben het al dikwijls gezegd maar "what a wonderful life we have here"! We hebben er net weer een super mega de max weekend opzitten. Sedert een paar maanden wonen Flo en Niek in San Fran - bijna buren dus, en dit weekend zijn ze ons komen bezoeken. Vrijdagavond is Lindsey komen babysitten en zijn wij gaan eten in The Palace Grill. We hadden dit restaurant al heel lang eens willen proberen maar gewoonlijk staat er een meterslange mensenfile buiten te wachten tot er een tafeltje vrij komt en vrijdagavond was dat uitzonderlijk niet het geval. We hebben er oa. "the World Famous Palace Cajun Martini", Cajun Crawfish Popcorn, Caribbean Coconut Shrimp,  Blackened Filet Mignon, Creole Lamb Chops, Louisiana Bread Pudding Souffle en de Dark Chocolate Souffle geprobeerd! Tijdens onze maaltijd werden we er aan herinnerd "What a wonderful life" het is;  de hele zaal en al het personeel begon mee te zingen met het alom bekende liedje van Louis Armstrong. Daarna zijn we nog eens naar de Sandbar geweest en de avond hebben we in stijl afgesloten met Mimosas in de Indochine.
Zaterdag zijn we rond de middag vertrokken naar de Santa Ynez Valley. De Lincourt Winery is onze favoriet (we moeten dringend eens een paar andere wineries proberen) en we zijn er dan ook de hele namiddag gebleven.
Zoe was volledig in de ban van Flo haar lippenstift - zie hieronder.
Dankzij Flo hebben we er ook een aantal heel toffe familie foto's bij - en aangezien ik niet kon kiezen, krijgen jullie ze allemaal te zien hieronder:
De zaterdag hebben we afgesloten met home made margaritas (Flo was verantwoordelijk voor het plukken van de citroenen in onze tuin) en een groene curry a la Jaimie Oliver (made by personal chef, Bram!).
Zondag zijn we gezellig thuis gebleven. Hieronder een paar foto's van 'onze girls'.
 Weeral een weekend dat voor herhaling vatbaar is!

No comments: