13 December 2009

Hollywood here we come...of misschien toch niet!

Sommigen onder jullie kennen misschien the series: The Real Houswives of...Orange County, New York City, Atlanta, enz, gebaseerd op het concept van Desperate Houswives maar dan in het echt. Blijkbaar is nu ook Europa in de ban van The Housewives. Zo werd een aantal maanden terug in Zweden Swedisch Hollywood Wives uitgezonden. De serie vertelt het leven van 3 Zweedse vrouwen die het glamoureuze Hollywood leventje leiden. Het werd een van de best bekeken programma's in Zweden.

Een paar dagen geleden kregen wij, via The Belgian Club, een emailtje om ons te laten weten dat Friday TV, het productiehuis van Swedisch Hollywood Wives, op zoek is naar Belgische kandiaten voor hun show: Belgian Hollywood Wives.

Klik op de link van Friday TV en selecteer Hollywood Wives om een voorstukje te zien van het programma. Laat gerust weten of jullie vinden of we in aanmerking komen :).

2 comments:

Anonymous said...

Hallo ZoƩ,

Hier niek en flo uit Brussel. We denken heel veel aan je en vinden je foto's enorm mooi. Zijn mama en papa een beetje braaf? Wat hebben ze gekregen van de Sint?

Groetjes

niek

The Sercu Family said...

Neen hoor geen Sinterklaas hier, ze zullen moeten wachten tot de kerstman komt!