22 March 2009

In The Valley!

Dit weekend zijn we het natte Santa Barbara ontvlucht en gingen we op bezoek bij Barbara en Peter in The Valley. Onze namiddag zijn we gestart in Pasadena waar we de Huntington Botanical Gardens bezocht hebben.
De Botanical Gardens bestaan uit 14 tuinen met elk hun eigen thema: the Desert Garden, the Japanese Garden,...en voor de kleinsten onder ons hebben ze zelfs een Children's Garden - echt de moeite waard!
(bij deze foto krijgen mama en papa onder hun voeten van de bewakers van het park, ze krijgen zoiets naar hun oren van: "Kinderen horen niet thuis op de kunstwerken van het park!" en " Als ouders zouden jullie nu toch wel beter moeten weten, jullie dochter zou er eens moeten van vallen!" Mama moet hier serieus op haar tanden bijten om niet te zeggen:"Moei je met je eigen zaken madam!")
 Even de weg wijzen.

Na een goeie drie uur wandelen vertrekken we terug naar Barbara en Peter thuis waar de gastheer voor een overheerlijke typische Belgische schotel zorgt: Orloff-gebraad, klaargemaakt volgens het recept van de alombekende West-Vlaming, Piet Huysentruyt.
Net voor het slapen gaan leest Barbara mij nog een verhaaltje voor.

Zondag spraken we af met Hilde en Stefaan aangezien het al een hele tijd geleden was dat we mekaar gezien hadden. We genieten van een fikse wandeling in het zeer winderige Santa Monica waar we daarna met zijn alleen een broodje gaan eten in Le Pain Quotidien.
                                        V.l.n.r ikke, mama, Peter, Hilde, Barbara en Stefaan.
Zure citroen!
 Verfrissing zoeken aan het water.

1 comment:

Ilse said...

Wat een fantastische foto met de citroen :-)