23 May 2024

Awards

We zijn zo trots op Zoe en Elise; allebei hebben ze een aantal onderscheidingen ontvangen voor hun prestaties op school.

Elise als enige leerling van het eerste middelbaar tussen de high schoolers voor Dans.

Onderscheiding voor Junior Honor Society, Digitale Media (film en fotografie), en Dans.

Meer over de Junior Honor Society kan je hier lezen, maar het komt er op neer dat studenten worden geselecteerd op basis van hun punten, karakter, leidinggevende capaciteiten, enz. Het is wel een hele eer om bij dat groepje te horen. Eens de student de nominatie aanvaard dan komen daar wel verantwoordelijkheden bij kijken. Een van de verantwoordelijkheden is dat de student een aantal uren vrijwilligerswerk moet doen. Elise zegt dat ze er volgend jaar niet meer bij wil horen als ze geselecteerd is. Zegt ze: ik weet zelf wel dat ik een goede studente ben, maar ik moet al voor dans vrijwillgerswerk doen en dan de extra uren voor de Junior Honor Society en daar heb ik geen goesting en geen tijd voor want ik heb andere dingen waar ik mee bezig ben (en ze heeft wel een punt!)

Van Zoe: onderscheiding voor ASB, Engels, en Chemie.

ASB staat voor Associated Student Body, dat is een administratieve organisatie van studenten die de belangen en interesses van de studenten vertegenwoordigd. De vertegenwoordigers van ASB zijn studenten die geïnteresseerd zijn in zo'n positie, zich kandidaat stellen en worden verkozen door hun medestudenten. Het lijkt heel goed op de politiek: er is een President, Vice President, een penningmeester, en een reporter die tijdens de vergaderingen de notities bijhoudt. Daarnaast zijn er nog een aantal commissaris posities ook.
Tijdens haar tweede jaar was Zoe vice president en dit jaar wou ze zich graag kandidaat stellen voor de Commissior of Athletics positie die de belangen van alle atleten op school vertegenwoordigd. Jammer genoeg heeft ze tijdens een zeer spannende verkiezingsmatch verloren tegen een populaire laatste jaarstudent. Ze heeft zich dan maar kandidaat gesteld voor penningmeester en is voor die positie geselecteerd.


 Dit is de poster die ze voor haar verkiezingscampagne gemaakt had.

No comments: