25 July 2020

Paardrijden

We zijn nu aan iets begonnen!

Aangezien de kinderen deze zomer niet kunnen rijden dachten we van toch maar eens te kijken wat Ojai te bieden heeft. In ieder geval, geen gebrek aan ranches in de streek maar wij zijn natuurlijk wel verwend he en onze standaarden liggen nogal hoog aangezien we gewoon zijn aan de lessen die ze krijgen van hun grootvader. Uiteindelijk is het de Peppercorn Ranch geworden, op zo'n 20 minuutjes van bij ons thuis. 

Bij het aankomen was het precies alsof we op de Pony Hoeve toekwamen, en om het helemaal kompleet te maken lijkt de eigenaar sprekend op Opa Jan, weliswaar een stukje jonger! De juiste keuze dus...

Het voelde voor de kinderen in het begin wat vreemd aan (vooral voor Elise) want ze hadden alweer een jaar niet gereden en ze hadden ook nog nooit van iemand anders dan hun grootvader les gekregen maar het was een groot success en voor herhaling vatbaar. Het was voor Bram en ik ook tof om ze eens in actie te zien want van ons is het al super lang geleden dat we ze nog eens hebben zien rijden.






No comments: