11 June 2018

Barton Flats

Deze trip stond al een paar maanden op de kalender. Onverwachts hadden wij besloten om een extra nachtje te blijven en donderdagavond, na gymnastics, nog te vertrekken, zo konden we het fileverkeer vermijden en genieten van 3 nachtjes vakantie.
‘s Avonds zijn we pas rond 10u toegekomen en een tent opzetten in het donker hebben we nog nooit
moeten doen maar gelukkig zijn we ondertussen professionelen en ging dit super vlotjes! Dit was de eerste kamping waar elke plek zijn eigen berenbox had...ik moest toch even slikken als ik die zag! Gelukkige hebben we enkel de wolven en coyotes 's nachts horen huilen en zijn de beren weggebleven.
Vrijdag kort na de middag zijn de Atzbergers toegekomen, en zijn we nog efkes afkoeling gaan zoeken in de Santa Ana rivier.


De De Baets’ hadden nog moeten werken en zijn ons in de vroege avond komen vergezellen....net op tijd om en goede fles bubbels open te doen voor mijn 40ste!!!
Zaterdag zijn we met z’n allen naar Jenks Lake gewandeld...ongeveer een uurtje wandelen maar wel een redelijke klim....’t was de moeite waard om even af te zien want het meer was prachtig. Later in de namiddag wilden de kids terug naar de Santa Ana rivier want ze waren ervan overtuigd dat ze de dag ervoor goud gezien hadden...soit, geen goud gevonden maar toch heel veel plezier gehad.

Twee ontbijt creaties gemaakt in onze gietijzeren pot: ontbijttacos en een omelet

Prachtige foto's van Jenks Lake en de bossen er rond:










 Perfecte plekje voor een dutje

Goudzoekers in actie:


 Overal en altijd gymnastics... 

Wat een super tof weekend weeral! En binnen 3 weken zijn we weer weg - yay!

No comments: