09 June 2015

Pre-school graduation voor Elise

Vandaag was een grote dag voor Elise; de laatste dag van het schooljaar en het einde van de peuterklas. Na de grote vakantie mag onze kleine meid met haar grote zus naar Mira Monte Elementary! Doordat ze na 1 september pas haar 5de verjaardag viert moet ze nog een jaartje wachten om met Kindergarten (kleuteronderwijs) te beginnen, maar Mira Monte heeft een Transitional Kindergarten klas voor diegenen die wel 5 jaar worden in 2015 maar dan na 1 september.
Gewoonlijk zitten de TKs samen met Ks dus leren ze wel veel van het Kindergarten materiaal. De lessen zijn van 9u - 12u (terwijl de Ks tot 2u les hebben, maar ook iets vroeger beginnen). Na de middag zal Elise naar Kids' Club gaan waar Zoe haar in de late namiddag zal vergezellen. Voor Bram en ik zal het ook een stuk gemakkelijker worden; slechts 1 school om ze af te zetten en op te halen. En doordat de school vlak om de hoek is van waar we wonen kunnen de kids ook nog een kwartier langer slapen :).

De ceremonie vandaag was grappig...alle vier- en vijfjarigen gaven het beste van zichzelf - zie maar in het filmpje van Elise en haar rocking classmates :) - de grootste lawaaimaker staat links vanachter in de hoek - lol.




 Elise krijgt haar diploma van Ms Debra en Ms Noelle


Hieronder de evaluatie van Elise in April van dit jaar (op 4 jaar en 5 maanden)






Yep...das inderdaad onze Elise :)


No comments: