13 February 2012

Een druk weekend

De laatste weekends hebben we het enorm druk. Elke zaterdag is er wel iets gepland en op zondag proberen we dan nog wat te werken in ons huis. Ik moet dringend nog eens een update geven over de projecten die we al hebben afgewerkt, waar we momenteel aan bezig zijn en wat de verbouwingswerken zijn voor de toekomst.
Zaterdag waren we uitgenodigd op Luka's verjaardagsfeestje in Jack's gym; hij is 4 jaar geworden. Aangezien het feestje pas van start ging in de namiddag zijn we eerst nog eens naar Ikea geweest (yihaa!!!! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik er veel meer van genoten heb dan de rest van de familie, er komt vast en zeker nog een tijd dat zowel Elise als Zoe even zot zijn van die winkel als hun mama).
 Luka.
 De kinderen genoten van alle gymnastiek spelletjes.
De feesttafel.
(Met dank aan Ilse voor de foto's want wij hadden deze keer onze camera niet mee)

Als afsluiter van de dag zijn we Hilde en Stefaan gaan bezoeken in Santa Monica. Zij verwachten binnen een paar weken hun eerste kindje en wij wilden Hilde graag nog eens zien met de 'dikke' buik. Onze dochters zullen er binnenkort een vriendinnetje bij hebben - we verlangen al om haar te ontmoeten.

No comments: