07 November 2011

An american wedding

Op 30 oktober, net voor Halloween waren we uitgenodigd op het huwelijk van Jill en John (ex-collega van Bram aan UCSB). Jaja onze allereerste Amerikaanse trouw! Een huwelijk hier is toch wel ietsje anders dan wat we in Belgie gewoon zijn. Eerst en vooral zijn de meeste trouwfeesten hier (in California) in de open lucht waar wij vooral de kerk of stadhuis gewoon zijn.
Er komt bij ieder huwelijk redelijk wat planning kijken maar het lijkt ons toch wel wat om in de US een huwelijk te arrangeren. Waar wij in Belgie gewoonlijk met de hele familie rond de kerktoren wonen - bij wijze van spreken - komen de mensen in de US van allemaal verschillende staten overvliegen.
Jill en John's trouwfeest vond plaats in de Santa Barbara Zoo, een zeer gegeerde plaats voor huwelijken.
Voor hun grote dag hadden ze een mooie website gemaakt. Wij hadden onze camera niet mee maar ik heb toch met mijn telefoon geprobeerd om wat foto's te trekken.
 Walking down the aisle!
Let op de bruidsmeisjes links: precies zoals in de films.
 They did it! They tied the knot.
The dress!
 Picture time.
De verwarmers kwamen heel goed van pas want het begon toch wel af te koelen 's avonds. Een ander HEEL groot verschil met Belgie is dat trouwfeesten hier gewoonlijk rond 10 uur eindigen. J&J hadden nog een afterparty gepland in een hotel in de buurt maar dat hebben wij jammergenoeg moeten missen: maandag was werkdag voor ons.

No comments: