23 October 2011

Nathan

Twee weken geleden is Nathan verhuisd naar zijn nieuwe huis; zijn ouders hebben namelijk ook een huis gekocht. Wij zijn vandaag op bezoek geweest! Zoe vond het super om Nathan nog eens te zien. In de Rainbow School werden ze 'de frennemies' genoemd: een samenvoegsel van friends en ennemies en dit bleek ook vandaag maar eens heel waar te zijn. Ze kunnen niet zonder mekaar maar tegelijkertijd moeten ze af en toe (dikwijls!) eens ruzie maken.

Decorating cup cakes is so much fun!
Op onze house warming party waren de kinderen op een bepaald moment zo wild dat er accidentjes van gekomen zijn; Zoe haar kroontje was kapot (drama!). Nathan heeft het vandaag zeker goedgemaakt want hij had voor Zoe een tekening gemaakt, een briefje geschreven EN een kroontje gekocht.
En Elise en James...die genoten heel rustig van mekaar's gezelschap. Elise staat sedert dit weekend helemaal alleen recht, nu nog stappen!
Wij hebben nog geen kostuum voor Zoe maar Nathan zal dit jaar Spiderman zijn. Hij was heel trots toen hij zijn 'outfit' aan Zoe kon tonen.

No comments: