07 June 2009

Invasie van de Belgen

Ik sta wat achter met mijn vertellementen gezien we redelijk wat Belgen op bezoek gehad hebben en dan entertainen we natuurlijk liever de gasten ipv berichtjes te schrijven op de blog. Binnen 10 dagen komt er weer een nieuwe lading toe dus profiteer ik ervan om alvast mijn indrukken neer te pennen van onze eerste lading.
Nonkel Dominique (die van het zevenste knoopsgat, maar nu beter bekend als nonkel "Outlet Store" - ja, ze hebben zelfs een extra valies moeten kopen om hun gerief ingepakt te krijgen) en de redelijk verse Tante Charlotte waren hier eerst. T was de max om weer eens familie op bezoek te hebben.
Voor een nieuwe kijk op Santa Barbara hebben we eens de Santa Barbara Trolley genomen. Natuurlijk had papa de uitgeprinte tickets vergeten en konden we eerst nog een uur in de auto zitten ter voorbereiding van de bustour. Gelukkig was het dan de moeite waard, vanop het top-deck hadden we een zeer goed uitzicht op de omgeving en de bus bracht ons langs de beste en mooiste plekjes. Peter, onze buschauffeur en een echte Chumash Indiaan (de oorspronkelijke inwoners van Santa Barbara), gaf ons geschiedenisles en een hele boel uitleg over de bezienswaardigheden downtown, inclusief alle insider informatie en onnozele grapjes. Jammer dat het weer wat tegenviel (May Grey), gelukkig hadden ze dekentjes aan boord.



En tijdens het Memorial Day weekend kregen we ook nog bezoek van Ilan en Luca (en ouders natuurlijk) voor mijn POOL PARTY!!!


















En de tweede lading Belgen, Matthias en Camille, arriveerde begin deze week. Matthias is al lang niet meer de kleine snotaap zoals daddy hem vroeger kende, maar een volbloed DJ/surfer/skater/acteur. Jammer genoeg konden ze slechts een paar dagen blijven, maar het was toch leuk om elkaar nog eens te zien. Ze trekken al zo'n dikke 5 weken rond in California - wat een luxe leventje! (en dan moeten ze nog vertrekken naar Hawaii)


No comments: