13 April 2017

Kung Fu

Eind vorig jaar besloot Zoe's Sensei om de Aikido dojo in Meiner's Oaks te verlaten; hij was toe aan een nieuwe uitdaging. Wij vonden hem een super goede leraar en met zijn vervanger waren de lessen gewoon niet meer hetzelfde. Die persoon was ook een heel stuk ouder en kon al moeilijker zo actief meedoen met de kleine gastjes. Meer en meer kinderen bleven weg en de klassen begonnen leeg te lopen. Seinsei Thomas had ons laten weten dat hij iets 'nieuws' ging starten maar dat bleef ook maar duren. Ondertussen hebben we ook te horen gekregen dat de kleine dojo zijn deuren sluit - jammer, zo zie je hoe belangrijk een goede leraar is!
Bram was ondertussen in januri gestart met Kung Fu en vond het super leuk. Hij had Zoe overtuigd om eens een les te proberen en ze was natuurlijk direct verkocht! Vooral omdat ze tijdens haar eerste les al onmiddellijk een 'echt' zwaard had gekregen om mee te oefenen. In Kung Fu heet de leraar "Sifu" en Tom Farrar, die eigenaar is van de Mountain Institute for Kung Fu and Tai Chi, heeft een zeer impressionante CV.
Ondertussen volgt ze ongeveer 4u per week les waaronder 2u met haar daddy op zaterdag. Hieronder een paar foto's van Zoe in actie...
Ze heeft er geen problemen mee om de jongens in de lucht te zwieren.
En het omgekeerde lukt ook goed :)

No comments: