28 October 2023

HOCO

Zoe maakt deel uit van de ASB (Associated Student Body) van haar school. Eind vorig jaar besliste ze op het laatste moment om haar kandidaat te stellen voor de positie van vice president. Daarvoor moest ze voor alle studenten van haar jaar een presentatie geven (voor elke positie waren er meerdere kandidaten) en de studenten moesten dan stemmen wie ze voor welke positie wilden; een echte verkiezing dus. Ze had een hele speech voorbereid, was best wel zenuwachtig, maar ze is wel verkozen geweest en dat vond ze de max. Haar vriendin is President en haar andere vriendin is penningmeester. De ASB tweedejaarsstudenten (sophomores) zijn verantwoordelijk om HOCO (homecoming - het belangrijkste dansfeest van het jaar) te regelen, dus daar kwam wel redelijk veel bij kijken. 

Gisteren was het dan zover. 's Morgens hadden we een afspraak om haar nagels te laten doen (eerste keer voor haar), daarna heb ik haar afgezet aan de feestzaal zodat ze met haar team de zaal kon versieren. Ze was net op tijd thuis voor haar afspraak bij de kapper en dan heeft Bram haar vlug afgezet in Ventura en was ze net op tijd voor de fotosessie. Wat een dag! Na de fotosessie zijn ze met een groepje gaan eten en dan zijn ze afgezet geweest voor hun feest. Om 10 uur ben ik ze opnieuw gaan halen (het grote voordeel in Amerika dat zo'n dingen niet tot in het holst van de nacht duren haha!)

De volledige fotogalerij kan je hier zien - zeker de moeite om eens te kijken (gewoon je emailadres ingeven), maar een paar van de foto's zie je hieronder. 













No comments: