19 September 2020

Movies in the park

We zijn echte huismussen geworden! De keren dat we met iemand hebben afgesproken sedert maart kunnen we op twee handen tellen en we hebben er eigenlijk geen behoefte aan. Het risico is te groot en is het ons niet waard. En de keren dat we met iemand afgesproken hebben weten we dat zij even grote huismussen zijn als ons zodat het risico redelijk klein is.

Zelfs voor de kinderen zijn de playdates heel beperkt; ze zijn content dat ze naar de gym kunnen en kunnen gaan paardrijden en deze activiteiten zorgen voor genoeg afwisseling tijdens de week en ik geniet van mijn 'uitjes' om ze te brengen en/of te halen. 

Casitas Park bij ons in de buurt organiseert al een paar weken 'movies in the park' op vrijdagavond en daar zijn we gisteren voor de eerste keer naartoe geweest. Het is een leuke afsluiter van de werkweek en de kinderen vonden het heel tof. Elke familie heeft zijn eigen afgebakende cirkel, en er is een popup bar voor popcorn en andere treats.


Prachtige locatie, vlak aan het meer


Kan je raden welke film het was?

De komende weken staan Start Wars, Twilight, en A nightmare before Xmas op het programma en daar gaan we zeker naar toe.

No comments: