17 February 2013

Lente?

Zo voelde het toch aan dit weekend met leuke temperaturen van begin de 20 graden...zalig!!! Zoe mocht zaterdag naar Scout's verjaardagsfeest en Elise had chance want die mocht ook mee.
Friends
Zoe and her friend Autumn.
Crazy!!!
Crazy Elise.
Terwijl de kids aan het spelen waren, hebben de ouders vooral zitten babbelen over de nieuwe school! Sommigen zijn content van de public schools maar anderen waarvan hun kids er al zitten zijn er niet over te spreken en willen hun kids naar een prive-school sturen. Stress!!!
Ojai heeft fantastische prive-scholen maar het prijskaartje is niet zo fantastisch. Ik denk dat Ojai Valley school mijn favoriet is van de prive-scholen hier, maar het jaarlijkse inschrijvingsgeld is meer dan $17,000 (hou er rekening mee dat de kleuterklas hier enkel les heeft van rond 9u tot 13u, dus de pre- en after- school care zitten daar nog niet in!). OVS is eigenlijk vooral gekend als internaat waar vele van de 'rich and famous kids' gaan. Maar als kind zou ik er heel graag naar toe gaan - het helpt natuurlijk enorm als je rijke ouders hebt.
Oak Grove is een andere prive-school...ook heel leuk en wat betaalbaarder, maar Oak Grove heeft een vegetarische filosofie (!?!)...seriously, is this really necessary! En dan is er nog Monica Ross School...eerste indruk is dat die wat lijkt op Steiner school. Soit, zoals je kan zien hebben we nog heel wat onderzoek te doen in de komende weken. More to come.....

Op onze nieuwe meubelen moeten we nog even wachten maar de accessories zijn deze week toch al gearriveerd. What do you think of the Dino's?
Dino...

Tot volgende week nog een keer!

No comments: