20 July 2012

Olives and pickles


Vorig weekend was een rustig weekend. Behalve wat werken in de tuin hebben we niet zo heel veel uitgestoken. Zaterdag zijn we met the girls efkes naar Libbey Park geweest. Bram en ik dachten dat we er zouden kunnen profiteren van wat ‘quiet time’ maar uiteindelijk hebben we constant achter Zoe en Elise moeten lopen in de speeltuin.
@ Libbey Park

Net zoals de vorige weekends hebben we veel van ons zwembad kunnen genieten; het weer is hier nog steeds rond de 34 graden. Zoe en Elise zijn zelfs tijdelijk naar beneden verhuisd om te slapen aangezien het boven echt wel te warm is. Twee dagen weekend is toch zo vlug voorbij en voor we het wisten moesten we alweer onze menu voor de week samenstellen.
Next week's menu @ Casa Di Sercu

Wel hebben we er sedert zondagnamiddag een nieuwe huisgenoot bij. Haar naam is ‘Pickle’ en ze is een 11 weken oud katje. Zoe wou al heel lang een poes en is in de wolken met haar nieuwe vriendinnetje. Aangezien ze helemaal zwart is (met behalve aan haar keel en op haar buik een plukje wit) hadden we haar eerst Olive genoemd (van de zwarte olijf!) maar Zoe vergeet die naam altijd en noemt haar Pickle dus vandaar dat we maar beslist hebben om haar om te dopen naar Pickle. Het arme schaap was zondag zo verschrikkelijk bang in haar nieuwe omgeving maar ze doet het alsmaar beter en ging gisterenavond al bij Zoe op de schoot zitten.
Meet Pickle!

No comments: