24 March 2010

Goodbye Angie and Jason

Snif, Snif...Angie en Jason hadden al een paar maanden geleden besloten om terug te keren naar the UK en vorige week zondag waren we uitgenodigd op hun afscheidsfeestje. Met een kleine groep werden we verwacht in Cafe Nouveau in Ventura voor de lunch en daarna werd het feest verder gezet in The Pressroom, een echte engelse pub, in Santa Barbara. Angie en Jason waren voor de gelegenheid verkleed in typische englishmen vanuit de goeie ouwe tijd. (Mama had het fototoestel niet mee maar hoopt nog wat foto's doorgestuurd te krijgen die ze dan met jullie kan delen).
Voor mama en papa was het hele gebeuren net een deja-vu van 4 jaar geleden toen zij uit Belgie vertrokken - een heel vreemd gevoel om deze keer aan de andere kant te staan.

Ilse en Lily waren voor de gelegenheid van LA afgekomen. Aangezien Lily the pub niet binnen mocht stelde daddy heel lief voor om voor Lily en mij te zorgen zodat de mama's nog even konden blijven om te kletsen. Een anderhalf uur later was het dan aflossing van de wacht en kwamen de mama's naar huis en zorgde papa voor een mooie afsluiter op cafe.

Hieronder een paar filmpjes van ons twee:


No comments: